کالای دیجیتال

روش های کلی تشخیص پاوربانک های اصل از تقلبی.

پاوربانک یکی از بهترین و کاربردی ترین لوازم جانبی موبایل است. پاوربانک یا همان شارژر همراه در مواقع ضروری بسیار کارساز است و در سریع ترین زمان ممکن می توانیم دوباره از تلفن همراه خود استفاده کنیم. اما امروزه افراد سودجو اقدام به تولید پاوربانک های تقلبی کرده و با حجم زیادی محصولات فیک خود را روانه بازار کرده اند.

پاوربانک انرژی الکتریکی را در خود ذخیره می کند و درصورتی که تقلبی باشد ممکن است حتی منفجر شود و آسیب های جبران ناپذیری به فرد و گوشی وارد کند. به همین دلیل تشخیص پاوربانک اصلی از تقلبی بسیار مهم و ضروری است و در این مقاله بطور اختصاصی با چندین روش ساده و کاربردی به راحتی می توانید هر پاوربانک فیکی را شناسایی کنید.

روش های کلی تشخیص پاوربانک های اصل از تقلبی

  • در اغلب موارد پاوربانک هایی که دارای LED نشان گر میزان شارژ نیستند تقلبی هستند.
  • شارژ شدن بسیار سریع دستگاه هوشمند و در عوض دشارژ شدن سریع آن، نشان دهنده ی تقلبی بودن پاوربانک است.
  • پاوربانک هایی که ظرفیتی بیشتر از ۱۵۰۰۰ میلی آمپر دارند معمولاً تقلبی هستند.
  • پاوربانک های تقلبی عموماً جنس بدنه ی بی کیفیتی دارند و در نتیجه معمولاً وزن آن ها کمتر از پاوربانک های اصلی است.
  • پاور بانک های تقلبی معمولاً دارای دکمه ی خاموش و روشن نیستند.
  • در صورتی که با استفاده از کابل شارژ پاوربانک را به خودش متصل کردید و این دستگاه شروع به شارژ خودش کرد، پاوربانک تقلبی است.
  • پاورهای تقلبی در اغلب موارد مارک معتبری ندارند و یا از مارک های معتبر به اشکال دیگری به غیر لوگوی اصلی آن ها استفاده کرده اند.

روش تشخیص پاوربانک شیائومی اصل از تقلبی

1 – تفاوت در ظاهر پاوربانک شیائومی

  1. در نسخه تقلبی چراغ های LED بزرگ و در نسخه اصلی این چراغ ها کوچک می باشد.
  2. در پاور بانک تقلبی پورت Micro USB مشکی رنگ و در نسخه اصلی سفید می باشد.
  3. پورت USB پاوربانک تقلبی به رنگ سفید و رنگ این پورت در پاوربانک اصلی بژ می باشد.

در قسمت پایینی تفاوتی که وجود دارد در رنگ فونت نوشته ها می باشد که شما این تفاوت را در تصویر مشاهده می کنید.

لوگوی شیائومی که در قسمت جلویی پاور بانک هک شده است در نسخه تقلبی بزرگتر است.

در پاوربانک اصلی شیائومی از باتری های شرکت LG استفاده شده است و اتصال باتری ها به بورد بسیار محکم می باشد. اما در نسخه تقلبی این پاوربانک از باتری های متفرقه استفاده شده است و اتصال بین باتری ها و بورد توسط یک سیم نازک انجام شده که در هنگام کار کردن پاور بانک بسیار داغ می شود.

2 – تفاوت در ظاهر کابل پاور بانک شیائومی

برای تشخیص پاوربانک اصلی شیائومی بهتر است بدانید که شیائومی روی کابل شارژ خود هیچ گونه نام برند خود را درج نکرده است! اما روی کابل شارژ پاوربانک تقلبی نام برند mi روی کابل شارژ حک شده است. کابل شارژ پاوربانک اصلی برجستگی ندارد، و کیفیت ساخت بالایی داشته و سوکت شارژ منظم و مقاومی دارد. از نظر ظاهری کابل شارژ فیک سریعاً قابل شناسایی است.

3 – بررسی کد امنیتی و شماره سریال در سایت سازنده

خوشبختانه برند های معتبر برای سهولت تشخیص پاوربانک تقلبی از اصل برای پاوربانک های خود کد امنیتی و شماره سریال منحصر بفردی تولید کرده اند. برای این کار به سایت سازنده پاور بانک خود مراجعه کنید و شماره سریال و کد امنیتی را وارد کنید؛ چنانچه سریال در سایت سازنده موجود نباشد، پاور بانک تقلبی خواهد بود.

البته بهتر است بدانید که شرکت هایی که پاور بانک تقلبی می سازند سریال ها را نیز گاهی کپی می کنند؛ اما کمپانی تولید کننده ای چون شیائومی کار را برای شرکت هایی که پاوربانک تقلبی می سازند سخت کرده است. چنانچه کاربری کد امنیتی و یا شماره سریال را قبلاً وارد کرد باشد در وب سایت شیائومی به شما اعلام می شود.

همین نکته نشان دهنده این است که پاور بانک شما فیک بوده و قبلاً شماره سریال توسط کاربر دیگری در سایت بررسی شده است. شماره سریال پاوربانک شیائومی روی جعبه درج شده و است و با خراشیدن هولوگرام می توانید شماره سریال را مشاهده و از طریق سایت پاور بانک شیائومی (mi. com/verify) خود را بررسی کنید که پاوربانک خریداری شده اصل یا تقلبی است.

4 – با شارژ پاوربانک از ظرفیت واقعی پاوربانک مطلع شوید

پاوربانک ها یک ظرفیت اسمی و یک ظرفیت واقعی دارند؛ اختلاف بین ظرفیت واقعی و اسمی در پاوربانک های فیک بسیار زیاد است. اگر پاور بانک جیبی 10000 میلی آمپری را تهیه می کنید در واقع 8000 میلی آمپر واقعی است و 10000 میلی آمپر حداکثر جریان در شرایط ایده آل است. پاور بانک 5 ولت معمولا 1 یا 2 آمپر است. 1 آمپر معادل 1000 میلی آمپر است که در 1 ساعت شارژ می شود.

اگر پاوربانک 10000 میلی آمپر شما در کمتر از 3 ساعت شارژ می شود نشان دهنده این است که ظرفیت واقعی آن 3000 میلی آمپر است و از این راه می توانید متوجه فیک یا تقلبی بودن پاوربانک خود بشوید. ظرفیت اسمی و ظرفیت واقعی برای هر محصولی در جهان مرسوم است و معمولاً 75 تا 80 درصد ظرفیت اسمی را می توان به صورت ظرفیت واقعی در نظر گرفت.

5 – وزن پاور بانک یکی از آسان ترین راه ها برای تشخیص پاوربانک تقلبی

برای تشخیص پاور بانک اصلی از تقلبی شیائومی و یا شناسایی پاوربانک اصلی سامسونگ بهتر است پاور بانک خود را وزن کنید! بهتر است بدانید که هر چه ظرفیت پاوربانک بیشتر باشد وزن آن بیشتر است. در واقع پاوربانک به ازای هر 2500 میلی آمپر 60 گرم وزن دارد، چنانچه پاوربانک شما 10000 میلی آمپر است وزن آن باید 240 گرم باشد.

6 – قیمت پاوربانک ساده ترین راه تشخیص پاوربانک تقلبی

قیمت پاوربانک مورد نظرتان را به صورت دلار در اینترنت جستجو کنید و در قیمت دلار ضرب کنید. اگر اختلاف قیمت خیلی زیاد باشد نشان دهنده این است که پاوربانک خریداری شده نمی تواند وارداتی باشد و احتمالاً تقلبی است.

7 – بدنه پاوربانک را بررسی کنید

روی بدنه پاوربانک شیائومی اطلاعات پاوربانک به صورت کمرنگی درج شده است و اگر با دست روی این نوشته ها را لمس کنید، برجستگی و یا تورفتگی خاصی را حس می کنید. اما شرکت تولید کننده پاوربانک تقلبی، اطلاعات پاوربانک را با فونت بزرگ تر و رنگ روشن تری درج می کنند و برجستگی خاصی نیز ندارند.

8 – چراغ ال ای ادی راهنمایی واضح برای شناسایی پاوربانک فیک

یکی از واضح ترین راه های شناسایی پاوربانک تقلبی از اصل چراغ ال ای دی پاوربانک است. چراغ ال ای دی پاوربانک اصل لطیف و مات هستند؛ اما پاوربانک فیک نور ضعیفی یا براقی دارند. اگر پاوربانکی ال ای دی ندارد، قطعاً تقلبی است.

9 – شارژ کردن پاوربانک با کابل

اگر پاوربانک را با کابل خروجی خود به خوداش متصل کردید و شارژ شد، پاوربانک شما تقلبی است. توجه داشته باشید که قبل از خرید وب سایت تولید کننده پاوربانک را چک کنید، ممکن است برندی مثل شیائومی مثلاً ظرفیت بیش از 30 هزار آمپر نداشته باشد اگر ظرفیت های دیگری غیر از آنچه که برند سازنده در سایت خود منتشر کرده می بینید از خرید آن پاوربانک خودداری کنید

10 – راه حل نهایی باز کردن خود دستگاه

با وجود تمام این راه های متعدد تشخیص اصل بودن پاوربانک شیائومی، همچنان ممکن است با ابهاماتی روبه رو باشید و قادر به شناسایی نمونه های اورجینال نباشید! دراین صورت راه دیگری نیز وجود دارد که به نوعی تیر آخر محسوب می شود. بعد از انجام این کار تقریبا می توانید مطمئن باشید که پاوربانک موردنظر شما اصل یا تقلبی است.

باتری های داخلی پاوربانک که پس از باز کردن دستگاه قابل مشاهده است، راه دیگری برای تشخیص پاوربانک شیائومی اصل محسوب می شود. شرکت شیائومی معمولا از باتری های ساخت شرکت های پاناسوتیک، ال جی و سامسونگ به عنوان باتری های داخلی پاوربانک های خود استفاده می کنند که نمونه هایی قدرتمند از بهترین نوع باتری ها در بازار محسوب می شوند.

 

معمولا مارک این شرکت ها روی باتری های داخلی پاوربانک حک می شود.درصورت مشاهده مارک چنین باتری هایی از اصل بودن پاوربانک شیائومی مطمئن خواهید شد. در نقطه مقابل پاوربانک هایی که تنها نام شیائومی را یدک می کشند، به رنگ صورتی هستند و هیچ مارک معتبری را روی آن ها نمی بینید. البته بهتر است بازکردن پاوربانک را به یک متخصص در این حوزه بسپارید؛ چراکه ممکن است ناخواسته باعث بروز خرابی های دیگری در پاوربانک شوید.

خرید پاوربانک از فروشگاه معتبر

در این مقاله چندین راهکار برای شناسایی پاوربانک تقلبی از اصل را معرفی کردیم. پاوربانک تقلبی را می توانید از روی اطلاعات بدنه، چراغ ال ای دی، سریال و کد امنیتی، وزن، ظرفیت اسمی و واقعی، میزان آمپر خروجی، مدت زمان شارژ، قیمت، وجود غلط تایپی و… تشخیص دهید.

همیشه لوازم جانبی خود را از فروشگاه معتبری خرید کنید که گارانتی داشته باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا