آشپزی و کافه

10 روش برتر برای خوردن چربی بیشتر

از مصرف چربی ها نترسید زیرا چربی های طبیعی خظری برای سلامتی شما ندارند، در واقع باید گفت که چربی های طبیعی یکی از مهم ترین بخش های رژیم غذایی کم کربوهیدارت محسوب میشوند. از طرفی دیگر چربی ها دارای کالری بالایی هستندو تغذیه زیادی ندارند. شم می توانید بریا لذت بردن از غذا و مصرف کالری اضافی از چربی های به صورت کافی استفاده کنید. ولی اگر بخواهید چربی های انباشته شده در بدن خود را بسوزانید نباید بیشتر از نیازتان چربی اضافه و مصرف کنید.اگر هم از میزان مصرف چربی خود اطمینان ندارید میتوانید این مقاله را تا انتها دنبال کنید تا متوه شوید چه مقدار چربی باید با کربوهیدارت کم یا کتو مصرف کنید.

اضافه کردن چربی به منظور استفده از کالری و طعم غذا برای افرادی که عادت چندانی به مصرف چربی طبیعی ندارند ممکن است چالش برانگیز باشد.

در این مقاله 10 نکته مهم در مورد چگونگی مصرف درست چربی بیان شده است:

نوشته های مشابه

1. با غذاهای پرچرب تزیین کنید

مواد غذایی کامل مانند پنیر، آووکادو، و گوشت پخته شده طعم و مواد مغذی، از جمله چربی فراوان، را اضافه می کنند! تقریباً روی هر ظرفی مقداری بپاشید.

در اینجا 23 غذای پرچرب و کم کربوهیدرات برای افزایش مصرف چربی آورده شده است:

  • پارمزان رنده شده
  • پنیر آبی خرد شده
  • چدار رنده شده
  • گودای دودی
  • موزارلای گاومیش توپ شده
  • فتا پاشیده
  • گروی آب شده
  • بری پخته شده
  • حلومی کبابی
  • آووکادوی مکعبی
  • گواکامول له شده
  • بیکن خرد شده
  • پانچتا ورقه شده
  • سوسیس آسیاب شده
  • زیتون های سیاه
  • زیتون سبز شکم پر
  • آجیل کاج سرخ شده
  • پپتاس بو داده
  • کنجد برشته شده
  • بادام خلال شده
  • آجیل ماکادمیا خرد شده
  • گردو ادویه دار
  • نارگیل پرک

2. مواد کامل و پرچرب بخورید

با محصولات کم چرب و بدون چربی خداحافظی کنید. به تخم مرغ‌زن‌ها، خامه‌های مصنوعی و کره بادام‌زمینی کم‌چرب رهایی بخشید. هر اقلامی که دارای برچسب “لایت” یا “لایت” هستند را از انبار و یخچال خود حذف کنید.

لبنیات بدون چربی و کم چرب را فراموش کنید. (اگر خواربارفروشی شما ماست ساده و پرچرب ندارد، نسخه ساده کم چرب آن را بخرید و با هم زدن خامه غلیظ، خامه ترش یا کرم فریچ، چربی را دوباره اضافه کنید.)

در فهرست مواد غذایی خود تجدید نظر کنید و یخچال و انباری خود را با غذاهای کامل واقعی، از جمله گزینه های غنی از چربی مانند آووکادو و تخم مرغ، تهیه کنید. سعی کنید به جای اجتناب از آن، چربی طبیعی اضافه کنید.

تکه های چرب گوشت می تواند طعم دهنده تر، لطیف تر و ارزان تر از برش های بدون چربی باشد. ماهی قزل آلا و ساردین حاوی مقدار زیادی چربی های سالم هستند و همچنین یک مکمل فوق العاده هستند. این اقلام خوشمزه را دوباره در بشقاب خود دعوت کنید.

3. با چربی غذا بپزید

دیگر از سبزیجات بخارپز یا سینه مرغ خشک استفاده نکنید. سبزیجات، گوشت، ماهی و تخم مرغ های خود را در چربی های طبیعی خوشمزه مانند کره بپزید. یا سایر موارد ذکر شده در قسمت 4 در زیر.

4. از چربی های مختلف برای طعم های مختلف استفاده کنید

چربی‌ها می‌توانند طعم غذا را تغییر دهند و این به غذاهای شما تنوع می‌دهد. به عنوان مثال، روی لوبیا سبز را با کره برای طعمی آرام و آشنا استفاده کنید. یا، آنها را در روغن بادام زمینی تفت دهید و با روغن کنجد بپاشید تا یک تنوع خوشمزه و الهام گرفته از آسیایی داشته باشید.

با ترکیب های جدید آزمایش کنید تا ببینید چه چیزی را بیشتر دوست دارید. تعدادی از این چربی های طبیعی را در یخچال یا انباری خود ذخیره کنید:

  • کره
  • دنبه، چربی اردک و سایر چربی های حیوانی
  • روغن نارگیل
  • روغن زیتون
  • روغن آووکادو
  • روغن بادام زمینی
  • سایر روغن های آجیل (ماکادمیا، بادام، گردو و غیره)
  • روغن کنجد

5. دستور العمل های کم کربوهیدرات را آماده کنید

دستور العمل های کم کربوهیدرات وعده های غذایی خوشمزه را با مقدار زیادی چربی در لیست مواد تشکیل دهنده ارائه می دهند.

موارد دلخواه بالا را امتحان کنید یا دستور العمل های پرچرب بیشتری را کشف کنید.

6. روی هر ظرفی روغن، سس، سس یا کره بپوشانید

روی غذای خود روغن بپاشید، یا سس اضافه کنید، از سس مایونز یا کره آب شده استفاده کنید، می توانید غذای خود را با یکی از گزینه های غنی شده از چربی پر کنید. فقط به یاد داشته باشید، برای افزایش طعم از چربی استفاده کنید، اما در مصرف آن زیاده روی نکنید! زمانی فرا می رسد که کالری اضافی ممکن است ارزشش را نداشته باشد.

7. اطمینان حاصل کنید که تنقلات حاوی چربی هستند

به عنوان یک قاعده، بهتر است از میان وعده ها خودداری کنید، اما اگر خیلی گرسنه هستید که نمی توانید آن را به وعده غذایی بعدی برسانید، به سراغ یک میان وعده غذایی واقعی با پروتئین فراوان همراه با چربی بروید. انتخاب های واضح شامل تخم مرغ آب پز، و تا حدی پنیر و آجیل است.

8. یک دوره پنیر کم کربوهیدرات اضافه کنید

پنیر یک افزودنی ساده برای هر وعده غذایی است. به عنوان پیش غذا عمل می کند. به عنوان روکش کار می کند. به عنوان دسر عمل می کند. اگر به کالری زیادی نیاز دارید، پنیر می تواند به شما در احساس رضایت کمک کند.

9. چربی را با قهوه یا چای مخلوط کنید

اضافه کردن روغن نارگیل یا کره آب شده به قهوه و چای کاری سریع و آسان است. اضافه کردن خامه نیز همینطور است. این میزان چربی به صورت گرم و آرام بخش جایگزین خوبی برای صبحانه است، میتواند گرسنگی بین وعده های غذایی را از بین برده یا اگر به طور کامل احساس سیری ندارید به عنوان دسر مصرف شود. از این روش هوشمندانه به درستی استفاده کنید. در بعضی افرا مصرف بیش از اندازه آن باعث میشود از کاهش وزن جلوگیری شده و کلسترول افزایش یابد. فقط زمانی که به کالری نیاز دارید یا دنبال مصرف یک غذای نادر هستید به نوشیدنی های خود چربی اضافه کنید در غیر این صورت این کار را انجام ندهید.

10. برای دسر یک بمب چربی در نظر بگیرید

اولین توصیه ما این است که از دسر صرف نظر کنید. اگر تصمیم دارید خودتان را درمان کنید، به دنبال دسرهایی باشید که قند و شیرین کننده های مصنوعی کمی دارند. خامه فرم گرفته شیرین نشده روی تمشک یک انتخاب عالی است.فقط به یاد داشته باشید که به دلایلی به اینها “تعالی” می گویند. اگر کاهش وزن سالم یکی از اهداف شما باشد، آنها نباید به یک جزء اصلی در رژیم غذایی شما تبدیل شوند.

چربی های مفید برای بدن

– آووکادو

-شکلات های تلخ

-ماهی ها

-کره بادام زمینی

-خشکبار

-زیتون

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا